Lintelfrar

Vi erbjuder ett komplett standardprogram av lintelfrar med lyftkapacitet upp till 120 ton.

Med hjälp av våra telferlösningar kan vi hjälpa dig lösa transporthantering av alla möjliga föremål i din lokal. Vi har flera olika typer av telfrar och tillbehör för att kunna erbjuda något som passar de flesta ändamål och behov. Naturligtvis anpassar vi så att det passar perfekt till dina förhållanden. Genom att bland annat undersöka hur det ser ut på plats kan vi på Carlhag komma med flera förslag och lösningar.

Lintelfer modell E
Kompakt lintelfer med lyftkapacitet upp till 16 ton. Lämpad för enbalkstraverser och montage på balk, den kan även anpassas vid modernisering av äldre traverser.
Lintelfer modell U
Lintelfer med lyftkapacitetsområde: 6,3 – 25 ton. Lämpad där det krävs hög lyftkapacitet och höga lyfthöjder. Telfrarna har direktdrivna åkverk med sluten växellåda.
Lintelfer modell S
Lintelfer med lyftkapacitet upp till 10 ton. Linan vid sidan av kranbalken ger optimerad krokhöjd.
Lintelfer modell D
Kompakt lintelfer för lyftkapacitet upp till 63 ton. Telfern har två tväråksmotorer. En del modeller av utförandet D möjliggör s k ”true vertical lift” d v s lyft utan krokvandring eller krokvridning.
Lintelfer modell DA
Kompakt lintelfer för lyftkapacitet upp till 40 ton. Telfern har två tväråksmotorer. Modellen lämpar sig för begränsade utrymmen.
Lintelfer modell DQA
Kompakt lintelfer för lyftkapacitet upp till 40 ton. Telfern har två tväråksmotorer. Extremt lågbyggd konstruktion.
Lintelfer modell Z
Kompakt lintelfer med tvillinglyftverk med lyftkapacitet upp till 120 ton. Telfern har 2 direktdrivna tväråksmotorer.