Lyftok i industrimiljö

Rätt lyftok säkrar lyftet

Lyftok är många gånger ett nödvändigt hjälpmedel i samband med lyft i industriella miljöer. Vi erbjuder ett brett sortiment av hjälpmedel, både vakuumbaserade och olika typer av mekaniska lyftverktyg. Standardiserade eller kundanpassade.

Genom att balansera och fördela tyngden på fler lyftpunkter gör lyftok arbetsmiljön säkrare och underlättar förflyttning och lyft av gods på ett smidigt och lättkört sätt. Våra olika varianter av lyfttillbehör är optimala för produktionshallar inom många olika sorters verksamheter.

Nivellerande lyftok för effektivare och säkrare lyft

Med nivellerande lyftok från Ganterud kan du nivellera och vända både lätta och tunga objekt enkelt och säkert. De effektiva och smidiga hanteringen sparar dyrbar krantid och minskar väntetider. De finns i olika versioner och med kapacitet att lyfta upp till 20 ton.

Vakuumbaserade lyftok till mängder av material och godstyper

Vakuumlyftoken har sugkoppar och sugplattor som fäster i godset inför lyftet. De är mycket effektiva för att transportera, vända och vrida på lyftobjektet. Olika versioner finns för att hantera glas, trä, plast och flera andra material. De kan även hantera gods i många olika former som t ex skivor, fat och säckar. Vi löser många olika lyftutmaningar med vårt vakuumbaserade sortiment.

Specialanpassade lyftverktyg för unika behov

Utöver de standardiserade lyftoken erbjuder vi också konstruktion och tillverkning av kundanpassade lyftok och lyftverktyg. Läs mer specialbyggda lyfttillbehör och andra typer av stålkonstruktioner vi erbjuder.

Carlhag Ganterud nivellerande lyftok i industrimiljö
Nivellerande lyftok
Ganteruds nivellerande lyftok är lämpade för både lätta och tunga objekt. Finns i modeller som ger en effektiv materialhantering upp till 20 ton lastkapacitet.
Vakuumlyftok
Tillsammans med FEZER erbjuder vi ett brett utbud med olika typer av vakuumlyftare lämpliga för hantering av nästan vad som helst. Robusta och mångsidiga vakuumlyftare för upphängning i kransystem för laster upp till flera ton. Tublyftare – snabba och enkla att använda, för alla typer av laster upp till 200 kg.