Stålkonstruktion i industrimiljö

Stålkonstruktioner för lyftutrustningar

Vi har ett brett sortiment av anpassade stålkonstruktioner för din lyftutrustning – vare sig det gäller traversbanor, lyftverktyg eller lyftok. Vi utför konstruktion i 3D och enligt gällande normer för lyftdon. Tillverkas, ytbehandlas och monteras enl EN-1090.

Vi erbjuder unika stålkonstruktioner för att optimera lyftanordningar till befintliga byggnader. Vi kan både konstruera och tillverka tillval för att du ska få en så bra lyftanordning som möjligt – anpassad utefter din specifika verksamhet. Dessutom kan vi modifiera och modernisera befintlig utrustning och anpassa lyftanordningen för nya produkter och ändamål. Givetvis med erforderlig CE-märkning och dokumentation i fokus. Vare sig du har en traverskran, ett lyftverktyg eller ett lyftok kan vi med vår breda kompetens av stålkonstruktioner möjliggöra unika lösningar. Beroende på dina ändamål kan du med andra ord garanterat hitta en stålkonstruktion som passar dig.

Traversbanor, konsoler, pelare

Vi konstruerar och tillverkar kompletta kranbanor, telferbanor och lyftbalkar för att optimera din lyftanordning. Dessutom kan vi konstruera alla tänkbara konsoler, infästningar, upplag och pelare för exempelvis upphängning av skensystem, traversbanor och telferbalkar. Unika lösningar helt enkelt! Allt utefter dina specifika ändamål.

Lyftverktyg

Vi konstruerar och tillverkar enklare verktyg och lyftbalkar för att optimera ditt lyftverktyg. Dessutom kan vi modifiera och modernisera befintlig utrustning med erforderlig CE-märkning och dokumentation. Då dessa lösningar inte finns på marknaden är de allt som oftast helt unika utefter dina specifika ändamål.

Lyftok

Vi konstruerar och tillverkar egna lyftok för lyft av exempelvis båtar, stångmaterial och virke. Dessutom kan vi tillverka så kallade Tambourok som är särskilt lämpade för pappersrullar. Vi skapar unika lösningar utefter din verksamhet.

Vill du veta mer? Kontakta någon av oss: