ABUS-traverser till Jonson & Söner Örnsköldsvik

Valet av lyftutrustning var enkelt. CARLHAG AB med ABUS som håller en hög kvalitet och hög servicegrad. Senaste investeringen av lyftutrustning var en En tvåbalks travers typ ZLK 32 ton & en enbalks travers typ ELK 10 ton till den nya verkstaden som byggs för fullt. Lika som tidigare var valet enkelt säger Anders Jonsson företagets VD. CARLHAG har bra produkter i form av ABUS och bra priser skadar ju inte heller säger Anders, JONSSON & SÖNER, AB P.J.

Har idag:

1 st ABUS tvåbalkstraverskran typ ZLK 32 ton
1 st ABUS enbalkstraverskran typ ELK 10 ton
1 st ABUS enbalkstraverskran typ ELV 2,5 ton
1 st ABUS enbalkstraverskran typ ELV 2,5 ton
1 st ABUS enbalkstraverskran typ ELV 3,2 ton
1 st ABUS enbalkstraverskran typ ELV 3,2 ton
1 st ABUS enbalkstraverskran typ ELV 3,2 ton

OM JONSSON & SÖNER, AB P.J.

1953 var bröderna Jonssons affärsidé att tillverka och sälja egendesignade produkter efter kundernas behov och önskemål. Farfars gamla visioner efterlevs fortfarande till punkt och pricka, även om den ursprungliga skinn och pälshandeln efter några år byttes ut mot den mer lukrativa krossmarknaden.

Vi är specialister på tillverkning av mobila krossverk, siktstationer och bandtransportörer. Vi ligger i framkant när det gäller teknik och har satsat mycket på investeringar för att kunna tillmötesgå kundernas produktionsbehov. Men framgången beror inte på några enstaka personer eller maskiner. Familjeföretaget P.J. Jonsson & Söner är i allra högsta grad resultatet av effektivt team work – från ritbord till slutprodukt. I organisationen finns inte minst engagerade och kvalificerade montörer och svetsare, med ett aldrig sinande intresse för att vidareutveckla och förbättra våra produkter. Välkommen till oss!