Carlhag söker servicetekniker till Örebro

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom industrin och som har en teknisk gymnasieutbildning gärna med elinrikting.

Om tjänsten

Carlhag AB är auktoriserad återförsäljare åt ABUS kransystem AB. Företaget har sitt huvudkontor i Karlstad och finns representerade på ytterligare fem ställen runt om i Sverige. Idag har företaget 41 anställda med en årlig omsättning på ca 140 mkr. Att marknadsföra och sälja lyftutrustningar av högsta kvalitet med maximal kundnyttja i centrum är en av företagets viktigaste värderingar. Carlhag AB söker nu två servicetekniker till sitt kontor i Örebro!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som servicetekniker är dina arbetsuppgifter varierande. Du kommer bl,a. att montera, reparera och underhålla kundernas lyftutrustningar. Du har dagligen kontakt med kunder vilket innebär att du är Carlhags ansikte utåt. Du arbetar både självständigt, samt tillsammans med någon kollega beroende på uppdragets utseende. De olika uppdragen kan vara nymontage av traverskranar, kättingtelfrar och radiosystem. Tjänsten riktar sig till dig som trivs med att ta ett stort eget ansvar. I tjänsten ingår resor dagligen, även övernattningar förekommer.

  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstid: Dagtid
  • Placering: Örebro
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning, Carlhag AB tillämpar 6 månaders provanställning.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom industrin och som har en teknisk gymnasieutbildning gärna med elinrikting. Arbetet är ibland fysiskt krävande och eftersom det stundtals sker på höjd krävs är tjänsten inget för den som är höjdrädd. Du pratar och skriver obehindrat på svenska samt förstår och pratar flytande engelska, detta då extern kommunikation sker på engelska. Då tjänsten innefattar resor, krävs giltigt B- körkort. Har du erfarenhet av mekaniskt-/elektriskt underhåll och felsökning, industriell el och/eller svetskunskap ses det som meriterande. Vem är du? Du har ett starkt teknikintresse, är noggrann, serviceinriktad, trivs med mycket kundkontakter, har lätt för att samarbeta och kommunicera med nya människor: Vi tror också att du är initiativrik, hjälpsam, prestigelös, lyhörd och en god arbetskamrat. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön o Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Kontaktpersoner

Emelie Jakobsson
emelie.jakobsson@uniflex.se

Julia Svensson
julia.svensson@uniflex.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Örebro län

 

Läs och ansök

Sista ansökningsdag: 230331

Välkommen med din ansökan!