Carlhag söker två servicetekniker till Karlstad

Nu söker vi flexibla och lösningsorienterade servicetekniker till Karlstad.

Motiveras du av att arbeta med problemlösningar och att ge förstklassig service? Då är den här tjänsten något för dig!

Carlhag, specialister på lyftanordningar, finns där material hanteras. Utöver lyftanordningar tillhandahåller man även utbildning och service. Kunderna finns inom pappers- och tillverkningsindustri, järn- och stålverk, husfabriker, byggföretag, fordonstillverkare och elkraft m.m. Företagets målsättning är att fortsätta växa genom en kundnöjdhet som bygger på kvalitet, säkerhet och service. På Carlhag har alla anställda inflytande och ansvar. Det bygger på en platt organisation och ett öppet arbetsklimat. Man tillämpar frihet under ansvar och sätter laget före jaget. Det betyder att medarbetarna tillåts att utveckla sina starka sidor och vara sig själva, men att man hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Låter det här som en arbetsplats du skulle vilja jobba på?

Dina arbetsuppgifter:

Som servicetekniker utför du nymontage, tillsyn och underhåll på kundernas lyftutrustning. Det här är ett omväxlande och självständigt arbete som påverkar arbetsmiljö, ekonomi och säkerhet och dina planerade insatser är välkomna. För att klara av uppdraget får du expertutbildning av Carlhag. Det ingår resor i tjänsten samt även övernattningar, men oftast kommer du hem på kvällen. Lämplig bostadsort är Karlstad med omnejd, Kristinehamn eller Karlskoga..

Din profil:

Till den här tjänsten passar du om du har ett tekniskt intresse, men saknar höjdskräck. Ser du problem som spännande utmaningar och gillar att ge service och bygga ut ditt kontaktnät, så är du mer än väl lämpad för uppgiften. Om du dessutom har goda elkunskaper, ja då är det fullträff!

  • Erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Datorvana

Anställningsomfattning:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tillträde:

Urval görs löpande. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse (flexibel vid rätt person).

Tjänstgöringsort:

Karlstad

Låter det här intressant?

Du söker tjänsten via Industrisupportklicka här.
Har du frågor kring tjänsten så kontakta: Johan Hammarström 054-55 57 73

Välkommen med din ansökan!