Nu söker Carlhag en servicetekniker till Gävle

Nu söker vi en flexibel och lösningsorienterad servicetekniker till Gävle.

Du blir anställd av konsultbolaget Clockwork och arbetar på uppdrag hos Carlhag med ambitionen att du efter 6 månader övergår till en anställning hos Carlhag.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att underhålla, reparera och kontrollera lyftanordningar hos vår kunds kunder. Dessa företag finns i Hälsingland, Dalarna, Gästrikland samt Norduppland och många av dem är verksamma inom industrin. Du kommer även att utföra nyinstallationer av traverser och andra lyftanordningar.

Arbetstiden är förlagd till dagtid under vardagar men detta kan variera beroende på uppdrag och övertid förekommer. Du utgår från Gävle och företagsbil finns att tillgå under arbetstid. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Carlhag med ambitionen att du efter 6 månader övergår till en anställning hos Carlhag.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten är en ambitiös och flexibel person som trivs att arbeta självständigt. Du drivs av att skapa ett mervärde för kunderna och nöjer dig inte förrän arbetet är klart – och såklart håller hög kvalitet.

För att passa i rollen ser vi att du tidigare har arbetat inom industrin som mekaniker eller tekniker och trivs i en stimulerande och omväxlande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med el och har god kunskap inom detta. Du har en bred teknisk kunskap och har förståelse för hur el, elektronik och mekanik fungerar.

Ansökan

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet

Känns den här tjänsten som klippt och skuren för dig? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor, hör gärna av dig till ansvarig rekryterare Rickard Brehlin på 073-351 27 52 eller på rickard.brehlin@clwork.se. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Rickard Brehlin
073- 351 27 52
rickard.brehlin@clwork.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2022-01-14

Välkommen med din ansökan!