Nu söker Carlhag en servicetekniker till Skellefteå

Sök denna tjänst om du motiveras av att arbeta med problemlösningar och ge förstklassig service!

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker kommer du arbeta med att installera, underhålla och utföra reparationer på lyftutrustningar. Du arbetar självständigt på fältet, samtidigt som du arbetar parallellt med dina övriga kollegor. Som stöd till en början kommer det att finnas medarbetare från andra närliggande orter som bidrar med stor kompetens. En naturlig del i arbetet är att det förekommer resor och hotellövernattningar. I denna anställning kommer du att få chansen att bygga upp och utveckla verksamheten i Skellefteå!

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

– Service och underhåll av företagets produkter hos kunderna
– Nymontage, anpassning, installation av lyftutrustningar hos kunderna
– Uppföljning av kunder och genomförandet av planerade reparationer
– Kontakt med kunder och leverantörer

Om dig

Vi söker dig som är engagerad, har ett gott driv och är serviceinriktad! För att trivas hos oss har du jobbat i en liknande bransch tidigare, där du bland annat fått kunskaper inom industriell el och felsökning. Det viktigaste för oss är kunderna, så vi tror att du har god förmåga att lyssna och har en bra inställning gentemot dem. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är väldigt viktigt att du inte är höjdrädd då samtliga uppdrag involverar arbete på hög höjd. Meriterande är om du tidigare har jobbat med mek och svets. Du bör även ha datavana och kunna Officepaketet.

Viktigt för tjänsten är:

– Att du har rätt inställning och driv!
– Du är självgående
– Kunskap inom industriell el och felsökning

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Carlhag

Carlhag inriktar sig på lyftutrustning för industrin. Vi erbjuder kompletta lösningar med erkända kvalitetsprodukter. Ett samarbete med Carlhag innebär kunskap och stöd från en stabil partner som tar ett fast grepp om hela leveranskedjan. Från rådgivning, konstruktion och projektering till projektledning, montage, idriftsättning och löpande service. Hos Carlhag får du en trygg anställning med medarbetare från hela landet som alla är tillsammans och hjälper varandra.

Kontaktuppgifter

Carlhag AB har valt att samarbeta tillsammans med Adecco i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Jenny Lundberg via Adecco, 073-684 71 19 eller jenny.lundberg@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!