CarlHag
Aktuellt lyftanordningar

Aktuellt

Här kommer Ni att kunna läsa om olika aktuella händelser på CARLHAG, t.ex. spännande projekt, pågående montage, resultaten från vår golftävling, ev. mässor vi besöker eller ställer ut på, ny personal, etc. etc.

Vi rekryterar i Örebro

9 februari, 2018

Vi söker Arbetsledare och Servicetekniker till vårt kontor i Örebro. Välkommen med din ansökan. Passar inte någon av dessa tjänster? Vi vill alltid komma i kontakt med intressanta personer… Läs mer »

Läs mer »

Carlhag önskar alla en riktigt god jul

21 december, 2017

Tack alla kunder och samarbetspartners för ännu ett bra och givande år. Den här julen har vi valt att stödja Barncancerfonden. Barncancerfonden arbetar för att bekämpa… Läs mer »

Läs mer »

Carlhag fick traversuppdraget i Lindbäcks nya fabrik

6 juli, 2017

Nu har montaget av traverser påbörjats i Lindbäcks nya produktionsanläggning för flerbostadshus på Haraholmen i Piteå. Carlhag står för leveransen som består av sju traverser… Läs mer »

Läs mer »

Kanonpris på ABUCompact GM2 kättingtelfer!

31 maj, 2017

Sommarens erbjudande från ABUS Sverige Gruppen. Just nu har vi ett kanonpris på ABUCompact GM2 kättingtelfer! 8.995:- GM2 250.8-1 alt. GM2 320.6-1: Lyftkapacitet 250 kg… Läs mer »

Läs mer »

Montage av ABUS-travers ZLK 25/8t igång på Rottneros Bruk i Sunne

21 april, 2016

I bästa tänkbara väder lyftes Rottneros Bruks första ABUS-travers på plats idag. Våra montörer Jonis och Sebban var på plats vid 8-tiden i morse och… Läs mer »

Läs mer »

ABUS och Carlhag visar kättingtelfer på Verktygsmässan Elmia 10-13/5

20 april, 2016

För första gången har vi valt att vara med på Verktygsmässan på Elmia i Jönköping. Personal från ABUS Kransystem, Carlhag och Lyfttech kommer att visa… Läs mer »

Läs mer »

CARLHAG gör succé i skidspåret!

18 februari, 2016

Gomorron! 13:e av 38 deltagande lag. Vi som ”kötta på” allt vad vi orkade tyckte i alla fall att det var ett succéartat resultat. 27… Läs mer »

Läs mer »

CARLHAG vintersportar!

17 februari, 2016

Jo, nu är det allvar för tre självutnämnda lagmedlemmar i CARLHAGS skidstafettlag. I kväll med start kl 18:00 kör vi under två timmar Kalhyttestafetten i Filipstad…. Läs mer »

Läs mer »

ABUS-produkter med kättingtelfer fraktfritt

2 februari, 2016

Vid köp av ny lyftutrustning som innehåller ABUS kättingtelfer levereras den fraktfritt. Denna kampanj sträcker sig till 31/3. Vanliga produkter med kättingtelfer är svängkranar, skensystem,… Läs mer »

Läs mer »

Säljare med brinnande intresse för teknik med placering i Örebro

29 september, 2015

CARLHAG AB söker en säljare till sitt kontor i Örebro. CARLHAG AB är auktoriserad återförsäljare åt ABUS Kransystem AB. Företaget har sitt huvudkontor i Karlstad… Läs mer »

Läs mer »